Pressiteade

Jaga

Renault’- Nissani liit ja Jaapani Ryokani assotsiatsioon hakkavad arendama hotellide elektrisoidukite laadimise infrastruktuuri

Nissan Motor Co. Ltd. ja Jaapani Ryokani assotsiatsioon allkirjastasid vastastikuse moistmise memorandumi, mis näeb ette koostöö alustamist süsinikdioksiidi koguste vähendamisel ja taaskasutusele suunatud ühiskonna loomisel. Pooled asuvad propageerima elektrisoidukite laadimise infrastruktuuri arendamist assotsiatsiooniga seotud hotellides ning käivitavad elektrisoidukite teemalise uuringu ja kampaania tekitamaks elektrisoidukite järele uut noudlust.

Partnerid korraldavad vastastikuse moistmise memorandumi raames ühisuuringu, mis keskendub neljale valdkonnale.

 

1. Laadimiseks moeldud infrastruktuuri arendamine Jaapani Ryokani assotsiatsiooni kuuluvates hotellides.
    * Külastajate elektrisoidukite jaoks sobilike laadimispunktide kasutuselevott assotsiatsiooni kuuluvates hotellides.

 

2. Nullemissioonile ja elektrisoidukitele keskenduvate uute valmisreiside planeerimine, arendamine ja müük.
    * Ökoloogiliste valmisreiside ja majutuse väljaarendamine ning CO2-vabad ekskursioonid elektrisoidukitega.
    * Ekskursioonide voi proovisoiduürituste korraldamine elektrisoidukitega eesmärgiga tekitada uut noudlust, tosta teadlikkust ning laiendada  müügi- ja reklaamivoimalusi.

 

3. Pakkuda asjakohast teavet laadimispunktide ja vabade hotellitubade kohta ning kiiret broneerimisteenust.
    * Teave laadimispunktide ja hotellide kohta üle riigi.
    * Uued teenused koostöös kaardiinfo ja interneti kaudu hotellide broneerimisteenuse pakkujatega.

 

4. Harida inimesi elektrisoidukite teemal.
    * Uurida voimalusi propageerimaks elektrisoidukite keskkonnanäitajaid ning suurendamaks nende atraktiivsust hotellikülastajate ja turistide seas.

 

„Paigaldades laadimispunktid umbes 18 000 hotelli üle kogu Jaapani, Hokkaidost Okinawani, loome turistidele toelise lisandväärtuse,” lausus Jaapani Ryokani assotsiatsiooni president Nobuyuki Sato. „Turistide jaoks on tähtis, et nad saaksid hotellis viibimise ajal oma elektrisoidukeid laadida, vastasel korral ei saa nad ju reisi jätkata. Laadimispunkti olemasolu tagab neile rahu ja kindlustunde ka puhuse ajal. Partnerlus Nissaniga, mis sai alguse meie äripartneri DIO Japani ettepanekust, annab tunnistust meie siirast soovist näidata, et Jaapani hotellid tahavad anda saastevaba ühiskonna loomisse tosise panuse.”

 

„Jaapani Ryokani assotsiatsiooni joupingutused suurendavad elektrisoidukite soiduulatust ja laiendavad nende kasutusvoimalusi. Ühtlasi aitab ettevotmine suurendada teadlikkust elektrisoidukite keskkonnahoidlikkusest, soiduomadustest ja atraktiivsusest,” märkis Nissani tegevjuht Toshiyuki Shiga

 

Renault’- Nissani liit
Renault’-Nissani liidu eesmärk on olla maailma juhtiv nullemissiooniga liiklusvahendite pakkuja. Tänaseks on liit allkirjastanud nullemissiooni saavutamisele suunatud koostööleppe enam kui 40 valitsuse, omavalitsuse ja ettevottega üle maailma. Nissan tutvustab 2010. aasta lopul Jaapanis, USAs ja Euroopas elektrisoidukit LEAF. Mudeli laialdasem müük üle maailma algab 2012. aastal.

 

DIO Japan
DIO Japani konekeskus vastutab Silver Star hotellide, mis on tunnistatud Jaapani Ryokani assotsiatsiooni poolt eakatesobralikeks majutusasutusteks, broneeringute eest.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.