Pressiteade

Jaga

Uus Kangoo Express Compact - stiilne, kompaktne ja kiire

Renault tugevdab Euroopa väiketarbesoidukite segmendis oma juhtpositsiooni, lisades mudelivalikusse uue kaubiku, mida toodetakse Prantsusmaal asuvas Maubeuge’i tehases. Uue Kangoo Express Compacti projekteerimisel peeti silmas peamiselt linnatarbijaid. Soiduk loob uue standardi mugavuses, mis teeb koikide auto kasutajate elu lihtsaks. Meeldival, kompaktsel ja kiirel autol on koik uue Kangoo Expressi tugevad küljed. Selle ruumikasutus on väga tohus – kaubik mahutab oma vaid 3,83-meetrise pikkuse juures maksimaalselt 2,3 kuni 2,9 m3 (soltuvalt versioonist) kaupa.

Renault tugevdab Euroopa väiketarbesoidukite segmendis oma juhtpositsiooni, lisades mudelivalikusse uue kaubiku, mida toodetakse Prantsusmaal asuvas Maubeuge’i tehases.

Uue Kangoo Express Compacti projekteerimisel peeti silmas peamiselt linnatarbijaid. Soiduk loob uue standardi mugavuses, mis teeb koikide auto kasutajate elu lihtsaks.

Meeldival, kompaktsel ja kiirel autol on koik uue Kangoo Expressi tugevad küljed. Selle ruumikasutus on väga tohus – kaubik mahutab oma vaid 3,83-meetrise pikkuse juures maksimaalselt 2,3 kuni 2,9 m3 (soltuvalt versioonist) kaupa.

Renault projekteeris selle uue mudeli inimestele, kes peavad tööd tehes linnas palju ringi soitma. Uus Kangoo Express Compact sobib eriti hästi neile, kelle töö nouab sagedast kesklinnas liikumist, näiteks kaupa kohale toimetades, tehes remonditöid voi osutades mitmesuguseid teenuseid.

Uus Kangoo Express Compact on väiketarbesoidukite segmendis ennenägematult mugav, meenutades sellega uut Kangoo Expressi. Hoolikalt läbimoeldud ergonoomika tagab uudse soidunaudingu ning heaolutunde. Auto armatuurlaud sarnaneb MPV omale, lisaks juhi korgele isteasendile on mudelil ka suur tuuleklaas. Nii kompaktse soiduki kohta on selle salong väga ruumikas, ees on küünarnukiruumi 1,51 meetrit.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.