Pressiteade

Jaga

Renault Modus mahtuniversaalide perekond kasvab

Renault esitleb kahte uut täiendavat B segmendi mudelit: Grand Modust ja uut Modust. Grand Modusel on harmooniline ja iseloomulik disain. Mudelil on pikem teljevahe (+93 mm) ning suur tagaaken ning tänu auto 4 034-millimeetrisele üldpikkusele on sellel koik mahtuniversaalide tugevad küljed. Selle pagasiruum on üks oma kategooria suuremaid (410 dm3 VDA) ning auto kolmekohaline, reguleeritava asendiga ning 60-40 alla klapitav tagaiste koos valgusküllase ja funktsionaalse salongi ning arvukate panipaikadega pakuvad perekondadele mitmekülgseid kasutusvoimalusi. Uus Modus (3 874 mm) ühendab endas toelise kompaktsuse ja linnaauto manööverdamisvoime uue ja elegantse disaini ning eeskujuks seatava mugavusega. Grand Modust ja uut Modust toodetakse Hispaanias Valladolidis ning nende müük algab 2008. aasta alguses.

Renault esitleb kahte uut täiendavat B segmendi mudelit: Grand Modust ja uut Modust.

Grand Modusel on harmooniline ja iseloomulik disain. Mudelil on pikem teljevahe (+93 mm) ning suur tagaaken ning tänu auto 4 034-millimeetrisele üldpikkusele on sellel koik mahtuniversaalide tugevad küljed. Selle pagasiruum on üks oma kategooria suuremaid (410 dm3 VDA) ning auto kolmekohaline, reguleeritava asendiga ning 60-40 alla klapitav tagaiste koos valgusküllase ja funktsionaalse salongi ning arvukate panipaikadega pakuvad perekondadele mitmekülgseid kasutusvoimalusi.

Uus Modus (3 874 mm) ühendab endas toelise kompaktsuse ja linnaauto manööverdamisvoime uue ja elegantse disaini ning eeskujuks seatava mugavusega. Grand Modust ja uut Modust toodetakse Hispaanias Valladolidis ning nende müük algab 2008. aasta alguses.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.