Pressiteade

Jaga

Renault pühendub jätkuvalt liiklusohutuse tostmisele

Novembri lopus Moskvas toimunud esimesel liiklusohutuse teemalisel globaalsel ministrite konverentsil otsustasid Renault ning paljud teised autotööstuses tegutsevad ettevotted jätkata järgmise viie aasta jooksul ühist pühendumist liiklusohutuse tostmisel.

"Uuendades oma seotust Globaalse Liiklusohutuse Initsiatiiviga (GRSI) jätkab Renault tihedat koostööd arenguriikide ning -regioonidega ajal, mil need püüavad suurendada säästva liiklemise osakaalu, eesmärgiga vähenda transpordi negatiivseid mojusid," ütles Renault’ korporatiivse sotsiaalse vastutuse asepresident Claire Martin.

GRSI, mille asutasid 2004. aastal seitse juhtivat auto- ja naftatööstuse gruppi, nende hulgas ka Renault, finantseerib ja toetab algatusi liiklusohutuse edendamiseks Hiinas, Brasiilias ja ASEAN-i regioonis. Koige suuremad liiklusohutuse vajakajäämised on arenguriikidel, mis on komistuskiviks nende arengul, täpsemalt säästva liiklemise edendamisel.

GRSI on osa Globaalse Liiklusohutuse Ühingust (GRSP), mis asutati 1999. aastal Maailmapanga poolt ning mis ühendab era- ja avalikku sektorit. See organisatsioon on huvitatud liiklusohutusest arenevates voi muutuvates riikides. Renault on Rumeenia kohaliku GRSP ühingu juhatuse liige Poolas ja ühingu liige ka Ungaris.

Renault’ jaoks on ülemaailmselt liiklusohutusse panustamine loomulik samm, mis peegeldab Renault’ pohiväärtusi. Enam kui viiskümmend aastat tagasi oli Renault esimene tootja, kes pühendas oma soidukite passiivsele ja aktiivsele ohutusele tähelepanu juba nende disainimise staadiumis. Sellise tulemusel voib näha tänasel päeval Renault’ mudelivalikus 12 soidukit, mis on saanud EuroNCAP testides maksimaalsed viis tärni. Renault usub samuti, et haridus on liikluses riskide vältimise votmeks. Üksteist miljonit last ja noorukit 20 riigist on saanud jälgida ohutu liiklemise haridusprogrammi “Turvalisus koigile”.

Edasiseks lugemiseks:
- Global Road Safety Partnership :
http://www.grsproadsafety.org/
- Global Road Safety Initiative :
http://www.grsproadsafety.org/page-grsi-42.html

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.