Pressiteade

Jaga

Uus Renault Captur pälvis Euro NCAP testides 5 tärni

Peatselt Eestis müügile jõudev uus Renault Captur teenis kõrgeima, 5-tärnise hinnangu Euro NCAP turvalisustestides. Uue Capturi turvalisuse nii autosviibijate kui ka kaasliiklejate jaoks tagab ulatuslik juhiabide valik.

Uuel CMF-Bmoodulplatvormil põhinev Captur kordab hiljuti müügile jõudnud ja samuti5-tärnise hinde teeninud uue Clio saavutust. Selle taseme on mudelile toonudoptimeeritud kerestruktuur, uuendatud ehitusega istmed ja turvavöökinnitused.Auto kasutab Fix4sure tehnoloogiat, mis tagab õnnetuse korral autosviibijatekindla istmel püsimise. Silmas on peetud ka laste turvatoolide hõlpsatkinnitamist äärmistele tagaistmetele ning tagaistmel viibijate peade kaitsmistkülgkokkupõrke korral.

Uuel Capturil on kuus turvapatja, ABS kooshädapiduriga, kaamera- ja radarisüsteemil põhinev sõidurajahoidja,liiklusmärgituvastus, kiiruse ületamise hoiatus ja ohutu pikivahe hoiatus,kiiruspiirikuga püsikiirushoidja, turvavööde kasutamise meeldetuletus ningõnnetuse korral rakenduv automaatne hädaabikõne. Juhile on abiks ka 360°kaamera, täisleed-esituled, automaatsed kaugtuled ja tumenev salongipeegel.

Captur kasutab aktiivpidurdussüsteemi, mis suudabtuvastada lisaks teistele sõidukitele ka jalakäijaid ja jalgrattureid, ningmaantee- ja ummikuabi.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.