Pressiteade

Jaga

Renault-Nissan-Mitsubishi investeerib sõiduki-jaotusvõrgu tehnoloogiasse

Renault-Nissan-Mitsubishi riskikapitalil põhinevate investeeringute osakond Alliance Ventures investeerib The Mobility House’i. Nende põhitööks on elektriautode akude elektrivõrku ühendamise ja energia talletamise tehnoloogia välja töötamine. Tegu on Alliance Ventures’i värskeima investeeringuga autotööstuse idufirmadesse.

Alliance Ventures’i eesmärk oninnovatsiooni hõlbustada ja ärgitada, mis toetaks me kolmikliidu ettevõtteidtuleviku lahenduste väljatöötamisel,” sõnas Alliance Ventures’i juhatuseesimees François Dossa. “The Mobility House’i kogemus elektrisõidukitegapanustab alliansi plaanidesse elektrifitseerida meie sõidukid ning luua rohkemnullsaastega autosid.”

Kolmikliit on The Mobility House’iga teinudmitu ühist projekti. Näiteks oli Nissan Leaf esimene elektriauto, mida kasutatiV2G (sõiduki-jaotusvõrgu) projektis Hagenis Saksamaal. Koostöös Renault Grupigavalmib Euroopa suurim energia salvestamise lahendus, mille jaoks kasutatakseRenault elektriautode akusid. Ühiselt töötatakse ka selle nimel, et Madeiralähedal asuvast Portugali saarest Porto Santost saaks maailma esimene “tark”saar.

The Mobility House arendab elektriautode akude elektrivõrku liitmise ja energiasalvestamise tehnoloogiaid. Seeläbi saab vajadusel laadida auto akut, kuienergiatootmine on suurem ja odavam ning kasutada seda salvestatud elektritmajapidamises siis, kui hind on kõrgem. Nii saab säästa raha ja kasutada päevasttaastuvenergia tootmist efektiivsemalt ära. Nende peakontorid asuvad Saksamaal,Šveitsis ja Räniorus.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.