Pressiteade

Jaga

Renault Mégane R.S. Trophy-R püstitab rajarekordeid

Uus Renault Mégane R.S. Trophy-R on suurima sooritusvõimega seeriatootmissõiduk, mis seni Renault tehasest välja tulnud. 1.8 L 300 hj otsepritse turbomootor on tuttav Trophy versioonilt ning selle tippkiirus on 262 km/h. Renault Mégane R.S. Trophy-R on tavalisest Trophy-st 130 kilogrammi kergem. Uus mudel jõuab müügile 2019. aasta lõpupoole ja toodetakse ainult 500 eksemplari.

····2019: uus Mégane R.S. Trophy-R,7:40.100

“Uus Mégane R.S. Trophy-R täiendab Mégane R.S.mudelivalikut ekstreemsema versiooniga. See on väga sarnane ehtsa võistlusautoga,kuid sobib ka tavateedel sõitmiseks. Me tunneme neid kliente, kes selliseidautosid soovivad - igaüks sellise auto rooli ei sobigi. Inseneridel olisuurepärane võimalus panustada kõige kiirema sõiduki tootmisse. Nürburgringirekord on selle töö tunnustuseks,“ sõnab Renault sportautode osakonna juhtPatrice Ratti.

Uue mudeli väliskujustuses on lähtutudkaaluvähenduse eesmärgist. Süsinikkomposiidist kapott, süsinikkiust NACA õhu sissevõttesüsteemja süsinikust tagadifuuser aitavad seda saavutada. Mootori jahutuse eesthoolitsevad ka kapoti äärtes paiknevad õhuavad.

Sabelt komposiitmaterjalist istmed onpaigaldatud spetsiaalsele kerge kaaluga alusele ning kaetud Alcantarakattematerjaliga. Sõitjateruumist on eemaldatud tagaistmed ning tavalinemultimeediaekraan on asendatud 7-tollise ekraaniga. Lisavarustuses on ka Sabelt6-punkti turvavööd.

Mégane R.S Trophy-R standardversioon onvarustatud spetsiaalselt Renault Sport’i jaoks loodudBridgestone Potenza S007 rehvidega. Eesmisedpidurikettad on samad, mis Trophy mudelil, ent uued on varustatud Brembo 4kolviga 42 mm pidurisadulatega (Trophy mudelitel 40 mm). Lisavarustusest leiab390 mm süsinikkeraamilised esipidurid.

Vormel-1 tehnoloogial põhinev 1.8 L otsepritseturbomootor arendab 300 hj /6000 pm ja 400 Nm pöördemomenti. Trophy-Rtippkiirus on 262 km/h ning kiirendus nullist sajani on 5,4s. Uus Mégane R.S.TROPHY-R on saadaval ainult 6-käigulise manuaalkäigukastiga.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.