Pressiteade

Jaga

Renault Grupp hakkab Prantsusmaa kaubanduskeskustes autosid välja rentima ja laadima

Renault Grupp ja Euroopa üks suurimaid kaubanduskeskuste operaatoreid Klépierre on alustanud koostööd. Renault Grupp hakkab kaubanduskeskuste parklates pakkuma lühiajalist autorendi ja jagamise teenust. Samuti püstitatakse laadimispunktid elektriautodele.

Kaubanduskeskuste väisajad ning kohalikud elanikud saavad RenaultMOBILITY nutirakendusega parklatest lühiajaliselt autosid rentida. Projektalgab juunis kolmes keskuses Prantsusmaal: Val d’Europe (Pariis), Blagnac(Toulouse) ja Bègles Rives d’Arcin (Bordeaux). Seejärel on kavas laieneda kaülejäänud Prantsuse Klépierre’i kaubanduskeskustesse.

Koostöö ei piirdu vaid renditeenuse pakkumisega. Koos onasutud välja töötama mitmeotstarbelisi laadimisjaamasid elektriautodele, nii-öelda“laadimismajasid”. Need “majad” paigaldatakse rahvarohkete alade kaubanduskeskusteparklatesse. Päevasel ajal saavad külastajad enda autosid laadida ningõhtupoolikul kohalikud. Enda kohta on võimalik ka broneerida.

Laadimispunktid jõuavad kolmeteistkümnesse kaubanduskeskusessekäesoleva aasta lõpuks, seejärel on plaanis laieneda ka mujale Euroopasse.

Gilles Normand, RenaultGrupi elektrisõidukite osakonna vanemasepresident: “Renault Grupp on kümneaastaga kasvanud jagatavate elektriliste mobiilsuslahenduste valdkonnasliidriks. Otsime alati uusi transpordiviise, mis ei piirduks vaid autoga”.

Klépierre onüleeuroopaline kaubanduskeskuste operaator. 2018. aasta lõpu seisuga oli ettevõtteportfelli väärtus 24,4 miljardit eurot. Klépierre’i kaubanduskeskused on Mandri-Euroopas16 riigis ja iga aasta külastavad neid rohkem kui miljard inimest.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.