Pressiteade

Jaga

Renault Clio Euro NCAP testimine tõi parima tulemuse

Renault Clio on saanud Euro NCAP-ilt kõrgeima hinnangu turvalisusele ehk viis tärni. Parima võimaliku tulemusega sai uuest Cliost 22. Renault Grupi sõiduk, mis on maksimaalse tulemuse saavutanud. Viienda põlvkonna mudelit esitleti esmakordselt 2019. aasta Genfi autonäitusel ja müügile jõuab aasta teises pooles.

Renault Clio on ehitatud alliansi välja töötatud CMF-Bmodulaarsele platvormile, mis lõikab kasu ümber tehtud kere- ja istmete struktuurist.Turvavöö pingutid kohanevad kõigi reisijatega, olenemata nende suurusest võiasetusest autos. Fix4sure tehnoloogia hoiab ära reisija istmes alla vajumiseõnnetuse korral.

ISOFIX ja I-Size kinnitussüsteemidegaturvatoolid sobivad nii esi- kui ka tagaistmetele. Parandatud on katagaistujate turvalisust külgkokkupõrke korral.

Clio turvavarustus on terviklik: 6 õhkpatja, ABS,kokkupõrkehoiatus- ja hädapidurdussüsteem ning tahavaatekaamera. Lisaks on Cliovarustatud radariga, mis jälgib, et auto püsiks õiges reas. Samuti loeb seekiirusmärke ja hoiab vastavalt nendele õiget kiirust. Clio hoiatab, kuireisijatel pole turvavöö kinnitatud. Õnnetuse korral saadab Clio väljahädaabikõne. Hea nähtavuse tagavad LED-esituled. Pimedal ajal rakenduvadkaugtuled automaatselt vastavalt valgus- ning teeoludele.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.