Pressiteade

Jaga

Renault Grupp Shanghai autonäitusel: Renault City K-ZE esmaesitlus

Renault Grupp esitleb oma esimest A-segmendi täiselektrilist autot Hiina mängib Renault Grupi edasises kasvus väga olulist rolli 2022. aastaks toodetakse Hiinas üheksat sõiduautot, neist suurem osa maasturid ja kolm elektriautod

Vaata ülekannet

ØRenault Grupi äritegevus Hiinas: https://group.renault.com/en/our-company/heritage/focus-on-international-markets/

ØHiina autoturg ja selle trendid: vaata https://group.renault.com/en/news/blog-renault/china-a-high-potential-automotive-market-for-groupe-renault/

ØRenault’ ajalugu Hiinas: vaata https://group.renault.com/en/news/blog-renault/renault-nearly-a-century-in-china/

ØHiina elektrisõidukite turg: vaata siit https://easyelectriclife.groupe.renault.com/en/

Renault City K-ZE esmaesitlusega siseneb Renault Grupp maailma suurimale ja kõigekiiremini kasvavale elektriautode turule. Kuus kuud pärast ideeautonäitamist Pariisi autonäitusel on Renault mudelivaliku kuues täiselektrilinesõiduk valmis esitluseks Shanghais.

Esimene avalik esitlus demonstreerib Renault’ jaDRACI võimekust muuta idee elektrisõidukist reaalsuseks. Uue auto müügialgusest antakse teada veel selle aasta jooksul.

Esimese Hiinas konstrueeritud ja Hiina jaoksmõeldud A-segmendi elektriautona hakatakse Renault City K-ZE-dtootma Hiinas Renault’-Nissani-Mitsubishi Liidu ja kohaliku autotootjaDongfengi ühisettevõttes eGT New Energy Automotive Co.

Renault City K-ZE Hiinas:

Renault City K-ZE nutikas disain:

üKompaktne, jõuline ja enesekindel välimus, LEDpäevasõidutuled.

üKlassikaliselt džiibilik: kliirens 150 mm

üTeljevahe 2423 mm ja 300liitrine pakiruum – omaklassi parimad näitajad, mis teevad K-ZE-st paindliku ja praktiliseigapäevaauto.

RenaultCity K-ZE: inimkeskneintelligents & konkurentsivõimelised laadimisvõimalused

üCity K-ZE mitmed laadimisvõimalused võimaldavadselle ühendada nii koduse 220V pistiku kui ka avalikulaadimisinfrastruktuuriga. Kiirlaadimisega võtab akude laadimine 0 kuni80 % ulatuses aega ainult 50 minutit. Tavalaadimisel kulub akudemaksimaalseks laadimiseks neli tundi: täiesti sobiv linna kiire elurütmi jaoks.

üOma klassi parim intelligentne interaktiivnekasutajaliides:multifunktsionaalse 8-tollise värvilise LCD puuteekraaniga, mis tagab, etsõitjad püsivad alati ühenduses. Telefonirakenduse kaudu on autole ligipääs kaeemalt. Kasutada saab internetinavigeerimist ja reaalajas jälgidaelektrijõuallikaga seotud infot. Olemas on lihtne ligipääsinternetimeelelahutusele, 4G WiFile ja nutikale häältuvastusele.

üVastavalt Renault’ inimkesksele filosoofiale onRenault City K-ZE varustatud saasteainete andurite ja õhu kvaliteedijälgimise süsteemiga, mis hindab sõitjateruumi õhku ning lülitab vajaduselventilatsiooni automaatselt siseringlusele, tagades autos viibijateletervisliku ja värske keskkonna.

RenaultCity K-ZE: kõrgekvaliteet

üCity K-ZE valmistatakse Hiinas vastavalt kõrgeteleülemaailmsetele kvaliteedistandarditele. Sel kasutatakse Renault’tipptasemel elektritehnoloogiat.

üCity K-ZE tagab turvalise sõidu, olles varustatudohutusvarustusega nagu näiteks rehvirõhuandurid (TPMS) jatagurduskaamera.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.