Pressiteade

Jaga

2019. aasta Souli autonäituse pärl: XM3 INSPIRE

Renault Samsung Motors on loonud XM3 INSPIRE näituseauto, mille edasiarendus jõuab Lõuna-Koreas müügile 2020. aastal. Pilkupüüdvat kupeemaasturit hakatakse tootma Busani tehases. Renault Grupi kavatsus on mudelivaliku laiendamise läbi suurendada müüki 5 miljoni müüdud sõidukini aastas. Lõuna-Koreal on selles plaanis mängida võtmeroll.

Renault Samsung Motors tutvustas Souli autonäituselmaailmale XM3 INSPIRE näituseautot. Tegu on Renault Arkanal põhineva iseäralikukupeemaasturiga, mis loodud spetsiaalselt Lõuna-Korea turule.

“XM3 INSPIRE näituseauto tõmbab katte tuleviku sõidukilt,mis ühendab endas linnamaasturi jõulised jooned ja sedaani elegantsi. Meieülesanne oli luua maailma elegantseim sõiduk selge ülesandega vastataLõuna-Korea klientide ootustele,” lausus Renault Grupi tootedisainivanemasepresident Laurens Van den Acker.

XM3 INSPIRE-i kujustamisel on silmas peetud linnamaasturi jasedaani sümbioosi. Sportlik disain ei tule kaubaruumi mahu ja salongi mahutavusearvelt. Auto võib piltlikult jagada kaheks: üla- ja alaosa. Ülaosa on voolavatejoontega ja dünaamiline, mida rõhutavad kroomliistud ja klaasist katus. Alaosaon linnamaasturile omaselt robustne. XM3 INSPIRE-il on kõrge kliirens, suuredmustad rattakaared ja 19-tollised rattad. Kaks alumiiniumist summutit rõhutavadagressiivsust veelgi.

Renault Grupi Drivethe Future plaaniga sihitakse jõulist ja jätkusuutlikku kasvu läbiinvesteeringute võtmetoodetesse ja -regioonidesse. 2020. aastal Lõuna-Koreasmüügile jõudev XM3 INSPIRE on selles plaanis olulisel kohal.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.