Pressiteade

Jaga

Renault Clio viies põlvkond on parim läbi aegade

Uuel Renault Cliol tõmmatakse kate Genfi autonäitusel. Aastal 1990 esmakordselt turule toodud Clio on Renault Grupi edukaim mudel peaaegu 15 miljoni müüdud autoga. Mudeli viies põlvkond on nii seest kui väljast silmanähtavalt uuenenud.

Mégane’istinspireerituna on Clio saanud jõulisema küljejoone ja uuenenud esiosa. Kõikkasutatud komponendid on uued. Põhjalikult ümber kujundatud sisemus on inspireeritudRenault mudelivaliku nooblimatest sõidukitest, mida ilmestavad nii materjalid,koostekvaliteet kui ka tehnoloogilised lahendused. Uuendused pakuvadautoomanikule senisest rohkem mugavust ja praktilisust.

UusClio on Renault-Nissan alliansis kesksel kohal, sest see on esimene mudel, mison loodud uuele CMF-B platvormile. Näiteks eelmise põlvkonna ühisplatvormileolid ehitatud Renault Kadjar ja Nissan Qashqai. Uue platvormi eelis on selleelektri- ja elektroonikaalane arhitektuur.

“Viienda põlvkonna Clio on meie jaoks väga oluline,sest tegemist on oma segmendi bestselleriga ning Euroopa koguturul müügiedultteisel kohal oleva sõidukiga. Clio on legend ja värskeim mudel koondab endaskõiki varasemate generatsioonide parimaid omadusi. Clio IV väliskujundus võitismeie klientide südamed ja teeb seda tänini. Uus mudel on parim Clio läbi aegade,”sõnas disaini vanem asedirektor Laurens van den Acker.

SmartCockpiti kesksel kohal olev 9.3-tolline multimeediaekraan on suurim, mida seniRenault’ mudelitel kasutatud. Espace’i ekraanist inspiratsiooni saanudvertikaalne ja kergelt kaarduv tahvel muudab armatuurlaua visuaalseltsuuremaks, annab interjöörile modernset hõngu ning on lisaks ka senisest paremanähtavusega. Lisaks multimeediaekraanile saab Clio vanade analoognäidikuteasemel uued digitaalnäidikud.

Salongikeskkonsool on parema ergonoomika huvides paigutatud varasemast kõrgemale.Panipaigad konsooli alaosas on varustatud juhtmevaba laadimisalusega.

Uus rool oneelnevaga võrreldes laiem, ent kompaktsem, andes juhile näidikutest paremülevaate. Samuti on laiemat rooli mugavam käsitseda ning sellel on kataustavalgustusega juhtnupud ja kroomitud ehisdetailid. Õhemad Istmed jätavadtagaistujate põlvedele enam ruumi. Kaheksa erinevat meeleoluvalguse tooniaitavad salongis hubast tunnet tekitada..

Mõõtmetelt on uus Clio 14 mm lühem (pikkus 4048mm,laius 1798mm), kuid ruumikam. Kere on varasemast 30 mm võrra madalam (kõrgus1440mm), saavutamaks paremat aerodünaamikat ja sportlikumat ilmet. 17-tollisedrattad (olenevalt varustustasemest) rõhutavad dünaamilisust veelgi.Haiuimekujuline antenn, uued LED-esituled, tagaluuk ja kroomitud aknaliistudmuudavad välisdisaini modernseks ja lisavad tunnetuslikku kvaliteeti.

Renault’leomaselt saab uus Clio C-kujulise valgussignatuuri. Clio saab oma klassi suurimapagasiruumi (391 liitrit).

Eestisse jõuab uusClio suve lõpus.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.