Pressiteade

Jaga

Renault Twingo saab uue välimuse ja ohtralt valikuvõimalusi

Genfi autonäitusel tutvustatakse uut Renault Twingot, mida on nii seest kui väljast võimalik oma tahtmise järgi muuta ja kohandada. Sel on ka innovatiivsed multimeedia- ja nutilahendused uue Renault EASY CONNECT süsteemiga. Uus Twingo on saadaval kolme bensiinimootoriga.

Tagamootoriga Twingo pöördering on väikeautole omane 4,30meetrit. Lisaks on Twingo kompaktne, kõigest 3,61 meetrit pikk, mis lubab selka kõige väiksemateski kohtades parkida.

Uuel Twingol on valikus kolm kolmesilindrilistbensiinimootorit: SCe 65, SCe 75 ja TCe 95. Viimane neist on saadaval katopeltsiduriga EDC-käigukastiga. Mootorid vastavad Euro 6D heitestandarditele.

SCe 75 mootor on eelkäijast võimsam ning on saadavalmanuaalse viiekäigulise käigukastiga. TCe 95 seevastu on saadaval kasmanuaalkasti või kuuekäigulise automaatse EDC-käigukastiga. Selle maksimumpöördemoment on 135 Nm ja koos turboga annab see Twingole madalatel pööretelkiire mineku.

Renault’dele omapärane C-kujuline valgussignatuur on nüüd kaTwingol. C-kuju moodustavad LED-päeva- ja suunatuled.

“Kolmanda põlvkonna Twingo on osutunud populaarseks, sestapotsustasime mudeliuuenduse puhul parandada tajutavat kvaliteeti ja mõnda elementiajakohastada. Auto esiosa rõhutavad nüüd kaitseraua külgedel olevad õhuvõtuavad,andes autole sportliku välimuse. Uued esituled näitavad iseloomulikkuC-kujulist valgussignatuuri. Me oleme auto visuaalset raskuskeset viinudmadalamale, luues mulje, et Twingo on laiem,” sõnas Twingo disainprojekti juht,Mario Polla.

Kompaktautol on Apple’i ja Android nutitelefone toetav EASY CONNECT süsteem. See lubabkasutajal ilma vaevata ühendada programme nagu Waze ja Google Maps kiiremaksnavigeerimiseks ja Spotify või Apple Music muusika kuulamiseks.

Twingo on ka oma vajaduste järgi kohandatav. Klient saabvalida erinevate kere- ja sisustusdetailide värvide ning kuue erinevaveljekomplekti vahel. Uuel Twingol on sadu erinevaid värvikooslusi.

Sportlik kukk

Twingo facelifti puhullastakse välja ka kõrgeima varustustaseme põhjal loodud “le coq sportif” mudel. See tuleb koos uue Renault EASY LINK 7-tollisemultimeediaekraaniga, mis on ühilduv nii Apple CarPlay kui ka Android Autoga. Lisadekson veel ka näiteks automaatne kliimakontroll, tagurdamiskaamera koos parkimisabigaja vihmasensor automaatseks klaasipuhastite käivitamiseks.

Eriversioon on ehitud Prantsuse lipuvärvidega. Asümmetrilinevärvilahendus jätab kere vasakule poole puna-valge-sinise trikoloori ja paremalele coq sportifi logo.

Prantsuse bränd tegeleb esmajoones spordiriiete tootmiseganing toodab ka Renault vormel-1 tiimile vajalikke rõivaid.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.