Pressiteade

Jaga

Renault-Nissan-Mitsubishi investeerib automüügi pilveteenusesse

Renault-Nissan-Mitsubishi riskikapitalil põhinev strateegiliste investeeringute fond Alliance Ventures teatas investeeringust digitehnoloogiate ja -teenuste valdkonna firmasse Tekion. See Ameerika Ühendriikides baseeruv ettevõte kasutab kõige arenenumaid masinõppe ja tehisintellekti tehnoloogiaid, mille abil pakub automüüjatele uusi digilahendusi.

Rahasüst Räniorusbaseeruvasse Tekioni on autotööstusega seotud idufirmadesse tehtudrahapaigutustest järjekorras kümnes. Sellega on pandud punkt fondi esimeseletegutsemisaastale. Eelmisel aastal tehti üheksa investeeringut, teiste seas saiühe ka ülikiire laadimisega akude välja töötamisega tegelev ettevõte Enevate.

“Renault-Nissan-Mitsubishiusub, et autotöösturil, kes keskendub digitaalselt ühendatud tarbijateenustele,on eelisseisund nende ees, kes seda ei tee. See on üks Tekioni investeerimisepõhjuseid, sest nende tehnoloogia toel saame pakkuda autode müügis uusidigilahendusi,” sõnab alliansi asepresident, François Dossa.

Tekioniasutaja ja tegevjuht, Jay Vijayanlisab: “Me pakume uusimat masinõppe ja tehisintellekti tehnoloogiat, lisaks kasuurandmete töötlust ja nutistu lahendusi, mis kõik on integreeritud ühtepilveteenusesse. Nii loome otseühenduse netist müügisalongi. Uus investeering Alliance Ventures’ilt lubab meil veelrohkem edendada kõiki automüügi lülisid ühendavaid lahendusi.”

Eelnevad rahasüstidon tehtud Põhja-Ameerikas, Euroopas, Lähis-Idas ja Hiinas asuvateleidufirmadele. Investeeringute eesmärk on panustada tuleviku mobiilsusesse.

Tekion

Tekion onpilveteenus, mis pakub auto jaemüüjaile tehnoloogiat. Hetkel pakub Tekion omateenust Põhja-Ameerika automüüjatele. Tekion annab tööd 150-le inimesele. Rohkeminfot Tekionist leiab www.tekion.com.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.