Pressiteade

Jaga

Thierry Bolloré on uus Renault tegevjuht

Renault juhatus otsustas 24. jaanuaril toimunud koosolekul, et uueks Renault tegevjuhiks saab Thierry Bolloré. Juhatuse esimeheks valiti praegune Michelini tegevjuht, Jean-Dominique Senard.

Renault juhatus on saanud kätte Carlos Ghosni lahkumisavalduse juhatuse esimehe ja tegevjuhi kohalt. Samuti otsustati, et juhatuse esimehe ja tegevjuhi ametikohtade ülesanded eraldatakse.

Lisaks traditsioonilistele juhatuse esimehe ülesannetele peab nüüdsest ta ka hindama ning vajadusel muutma Renault juhtstruktuuri. Uus esimees esitab oma ettepanekud enne järgmist suurosanike koosolekut.

Renault direktorite nõukogu soovib edaspidi alliansi toimimisel rohkem pilku peal hoida ja volitab juhatuse esimeest alliansi nende eest juhtima koostöös tegevjuhiga.


Selle saavutamiseks on juhatuse esimees nüüd otsene kontaktisik alliansi Jaapani partnerite ja Euroopa autotöösturi vahel. Thierry Bolloré esitab direktorite nõukogule alliansi partnerite kasulikke plaane Renault tuleviku jaoks.

Tegevjuht hakkab alliansi tegemisi juhtima ja ta allub otse juhatuse esimehele, kelleks valiti Michelini tegevjuht, Jean-Dominique Senard.


Renault juhatus on kindel oma uutes juhtides ja soovib neile edu kõigis tegemistes.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.