Pressiteade

Jaga

Renault võttis kasutusele ajutised juhtimismeetmed

Boulogne-Billancourt, 20. november 2018 - Renault'i direktorite nõukogu võttis kasutusele ajutised juhtimismeetmed, et säilitada kontserni huvid ja tegevuse järjepidevus.

Nõukogu eesotsas on pärast Carlos Ghosni Jaapanispeetava kohtumenetluse algatamist Philippe Lagayette. Selles etapis ei kommenteerinõukogu tõendeid, mida Nissan ja Jaapani õigusasutused on Ghosni vastu kogunud.

Carlos Ghosn, kes on ajutiselt töölt kõrval,jääb juhatuse esimeheks ja tegevdirektoriks. Direktorite nõukogu otsustasnimetada hr Thierry Bolloré ajutuseks juhatuseesimehe asetäitjaks. Lähtuvalt sellest juhib Bolloré kontserni ja tal on samadvolitused kui Carlos Ghosnil. Selle aja jooksul tegutseb juhatus sõltumatuesimehe juhtimisel, et kaitsta Renault huve ja alliansi jätkusuutlikkust.

Juhatus otsustas taotleda Nissanilt alliansihartas sätestatud läbipaistvuse, usalduse ja vastastikuse austuse põhimõtetealusel anda kogu nende käsutuses olev Carlos Ghosniga seotud sisejuurdluseinfo.

Juhatus tunnustas Nissani juhtkonna toetustRenault-Nissani-Mitsubishi Alliansile, mis jääb kontserni prioriteediks.

Renault Grupp

Renault Grupp on alates 1898. aastast autosidtootnud. Täna on see rahvusvaheline mitme kaubamärgiga kontsern, mis ühendabRenault, Dacia ja Renault Samsung Motorsi, Alpine ja LADA kaubamärke. Aastal2017 müüdi 134 riigi territooriumil 12700 esinduse kaudu ligikaudu 3,76miljonit sõidukit. Grupis töötab üle 180 000 inimese ja selle koosseisu kuulubkogu maailmas 36 tootmisüksust. Renault keskendub rahvusvahelisele arengule, etlahendada tuleviku peamised tehnoloogilised väljakutsed ja saavutada kasumlikkasv. Viie kaubamärgi kõrval arendatakse elektrisõidukeid ja kuulutakseunikaalsesse liitu Nissani ja Mitsubishiga. Renault koostöö Formula 1 meeskonnagakäib käsikäes grupi imago, kaubamärgi ja innovatsiooni huvides.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.