Pressiteade

Jaga

Renault KOLEOS sai Euro NCAPi testis viietärni tulemuse

· Sõltumatuid kokkupõrketeste korraldav ühendus Euro NCAP hindas uut Renault KOLEOSt viie tärni vääriliseks. · Uues Koleoses on kasutusel kõik Renault’i kogemused, kuidas suurepäraselt tagada nn passiivne turvalisus. · Aktiivsetes turvatestides annavad Koleosele lisapunkte mitmed uued juhiabisüsteemid


UusRenault Koleos sai sõltumatu testiorganisatsiooni Euro NCAP testidesturvalisuse eest maksimaalsed viis tärni.

oli Koleose skoor 90% täiskasvanudsõitjate turvalisuses, 79% lasteturvalisuses, 63% jalakäijate turvalisuse tagamises ja 75% ohutuseassisteerimises.

Hindamissüsteemiskeskendutakse kogu auto ohutusele, pakkudes tarbijale hõlpsasti arusaadavatühtset punktisummat. Hindamisel võetakse arvesse sõitjate, laste ja jalakäijateturvalisust ning juhti abistavate ohutussüsteemide olemasolu.

Uus Koleos lõikab loorbereidRenault'i ulatuslikust kogemusest passiivse ohutuse valdkonnas, et saavutadatipptaset sõltumatute NCAPi katsetustel. Esiteks kaitseb salongi suurte löökideeest kõrgtugevast ja elastsest terasest raam. Standartses turvavarustuses onkaks kohanduvat esiistme turvapatja, mis täituvad vastavalt löögi tüübile jasõitja positsioonile autos, kaks esiistmete õla ja külje turvapadja, kaksturvakardinat, esiistmete allasõidutõkised ja Iso-Fixi kinnitused i-Size'i lasteistmetele. Kõik turvavööd on varustatud eelpingutite ja koormapiirajatega.

Aktiivse ohutuseosas annab panuse ka uus Koleos standardvarustus, kus on veojõukontroll, uuepõlvkonna elektrooniline stabiilsuskontroll (ESC) elektrooniline pidurdusjõu jaotusja mäe stardiabi, mida täiendab kaasaegne juht abi (ADAS). Need kõik on ligipääsetavadR-LINK 2 tabletiga.

Lisakindluse loob aktiivnehädapidurdussüsteem (AEBS City ja Inter-Urban).

Mitmed süsteemidhoiatavad erinevate ohtude eest, näiteks autol on rea hoidmise süsteem (LDW),pimenurga hoiatus (BSW) ja liiklusmärkide tuvastaja (TSR).

Sõidul assisteerivadjuhti tahavaatekaamera, automaatne esitulede reguleerimise süsteem, eesmised,tagumised ja külgmised parkimisandurid ja käed vabad parkimisabi süsteem (EasyPark Assist).

Pildid: https://media.group.renault.com/global/en-gb/search/results?searchtext=koleos

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.