Pressiteade

Jaga

Renault korraldab keskkonnasäästliku autosoidu päeva

3. ja 4. oktoobril korraldab Renault Tallinnas keskkonnasäästliku autosoidu päeva eesmärgiga tutvustada laiemalt ökonoomseid juhtimisvotteid, mille abil on voimalik auto CO2 heitmekogust ja kütusekulu vähendada kuni 20%. Huvilised saavad säästliku soidustiili omanda ja omavahel mootu votta ligi miljon krooni maksval ning realistlikku soiduelamust pakkuval soidusimulaatoril.

Sellel nädalavahetusel Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas toimuval üritusel on koigil voimalus omandada säästliku eco-driving’u pohitoed, sooritades soiduautoga praktilisi harjutusi instruktori juhendamisel voi panna ennast proovile spetsiaalsel soidusimulaatoril, mis tuuakse nendeks päevadeks Eestisse Prantsusmaalt. Samuti jagatakse soovitusi säästlikuks autokasutuseks ning korraldatakse opetlikke mänge lastele.

Eco-driving on loodust säästev, turvalisem, stressivabam ning soiduki hoolduskulusid vähendav soidustiil, mille omandanud juht jouab sihtpunkti ohutumalt ning väiksema kütusekuluga.

Kogupereüritus toimub 3. ja 4. oktoobril kell 11:00 – 18:00 Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas ja on koigile tasuta.

Säästlike soiduvotetega saab eelnevalt tutvuda leheküljel: www.renault-eco2.ee.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.